Gázfröccs

Ami érdekli a kor emberét, a gázpedáltól a csöcsökön át a fröccsig húzódó tartományban! Írj ha mersz! - ide: gazfroccs@gmail.com

Friss topikok

Címkék

alkohol (2) alone (2) autó (3) cica (2) forever (2) kép (20) képek (2) képkazal (2) kígyó (2) kutya (2) macska (2) munka (2) parkolás (2) pia (2) poén (3) sör (3) szar (2) vélemény (2) vicc (3) vicces (2) videó (4) zene (5) Címkefelhő

Nincs ami jobban büntet a hétfő reggelnél?

2011.05.02. 09:30 Mike Pistol

A csipa csak úgy ragad, mintha mézzel bekent szemgolyókkal ébrednénk. Hiába van május, a hétfő mindig álmos, és gonosz, egy egész hétig arra várt, hogy a vasárnap mögé settenkedve rajtunk üssön és tönkretegye egész hetünket.

A kávé elfogyott, a busz elment, jól vállunkra szakad a kurvaélet. Ilyenkor jó a pozitív gondolkodás. Nem feltétlen Unikum, de amolyan jó magyarosan, kárörvendően. Mert lehetne rosszabb.

Mint például Mahendra Kumar az indiai csatornák főállású takarítójának egy átlagos hétfője. Kumar barátunk napi komoly műszakokat tölt nyakig fosba merülve, védőfelszerelés nélkül, gombokért gürizve. Őt pedig csak az vigasztalja, hogy még a szarba való alámerülések között is van cigarettaszünet.

Ha pedig ez sem segít, Mucsi Zoltán relaxációs gyakorlatát ajánljuk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gazfroccs.blog.hu/api/trackback/id/tr342870660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása