Gázfröccs

Ami érdekli a kor emberét, a gázpedáltól a csöcsökön át a fröccsig húzódó tartományban! Írj ha mersz! - ide: gazfroccs@gmail.com

Friss topikok

Címkék

alkohol (2) alone (2) autó (3) cica (2) forever (2) kép (20) képek (2) képkazal (2) kígyó (2) kutya (2) macska (2) munka (2) parkolás (2) pia (2) poén (3) sör (3) szar (2) vélemény (2) vicc (3) vicces (2) videó (4) zene (5) Címkefelhő

Használd okosan a cerkát!

2010.10.21. 08:44 Csoky Ice

A minap az egyik kollégám egy meglehetősen morbid játékról beszélt nekem. Első hallásra döbbenten figyeltem szavait, de a végén jó mókának tartottam.  A játék a faszozás névre hallgat!

A neve már is sokat sejtet. Rossz az aki rosszra gondol szokták mondani de itt mégsem.  A játékhoz szükség van egy jó nagy multi cégre, lehetőleg jó sok munkatársra valamint pár vállalkozó kedvű nem normális kollégára akik elég tökösek ahhoz hogy bevállalják a játékkal járó pikáns szituációkat. A cél szentesíti az eszközt jelen esetben a péniszt mondhatnánk. Tehát a lényeg, hogy nemi szervünket a munkanap során észrevétlenül minél több tárgyhoz, vagy személyhez hozzáérintsük. Az egésznek ez a sava borsa. Innentől kezdve a játék rengeteg változatosságot kínál. Szárnyalhat a fantázia, kitalálhatunk őrültebbnél őrültebb szabályokat. Számít ,hogy a ruha alatt lévő, vagy a csupasz péniszünkkel tesszük ezt, hogy ezt hány ember előtt csináljuk, illetve kikhez érintjük hozzá. Ezektől függ ugyanis egy adott játék pontértéke.

A csupasz pénisszel végrehajtott akció négyszer annyi pontot ér, mint ha a ruha alatt tartott farkunkkal csináljuk, a pontszám a jelenlévők számával is felszorzódik, és fontos számítási szempont az is, hogy milyen beosztásban van az, akihez ágyékunkat finoman hozzányomjuk. Férfi kollégát megérinteni szintén duplázza a pontokat, mintha csak nőhöz dörgölőznénk. Számít hogy váll alatt vagy felett kapjuk e el az illetőt illetve hogy milyen  hosszan tesszük azt. Egy játszma általában 15 percig tart, általában egy játékossal, akit több bíró is figyel és számolják az eredményét.

Most csak a legfontosabbakat írtam lel, de lehet sokféleképpen játszani ezt, ahány munkahely, annyi faszozás. A végén a pontok beválthatók, egy pont általában egy sört ér. Legenda kering arról hogy egyszer valaki bement egy vezetői értekezletre, ahol mind a nyolc főnöknek bevitt egy találatot. Kirúgták, de nyert 250 korsó sört. Azért óva intenék mindenkit még mielőtt megrohamoznátok az ügyvezetői irodát és letámadnátok a fővezért hogy az esetleges következményekkel mindig számoljatok. Én azt mondom nektek hogy ha van rá lehetőség akkor egy próbát mindenképpen megér a dolog, felmondási idő alatt meg már szinte kötelező. Szóval csak keményen, és okosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://gazfroccs.blog.hu/api/trackback/id/tr652387802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása