Gázfröccs

Ami érdekli a kor emberét, a gázpedáltól a csöcsökön át a fröccsig húzódó tartományban! Írj ha mersz! - ide: gazfroccs@gmail.com

Friss topikok

Címkék

alkohol (2) alone (2) autó (3) cica (2) forever (2) kép (20) képek (2) képkazal (2) kígyó (2) kutya (2) macska (2) munka (2) parkolás (2) pia (2) poén (3) sör (3) szar (2) vélemény (2) vicc (3) vicces (2) videó (4) zene (5) Címkefelhő

Tüntesd el a spermafoltot!

2010.10.14. 08:36 Mike Pistol

Manipulálni és manipulálni. Szavakkal évezredek óta hazudunk, a képeket mióta cerka van a kézben elferdítjük. Jött erre a fotó, ami leképezi a valóságot, de már feltalálása után pár évvel eltünedeztek képek szereplői. Gondoljunk csak a nagy szocializmust építő elvtársak csoportképeire, ahonnan a szél járása szerint radírozták ki az embereket.

Ma meg a Photoshop korában semmi sem az aminek látszik. Kopp-kopp Neo!

Azért az élő, hangsúlyozom az élő videóknak még hihetünk, legalábbis ezt gondoljuk. Nos ez a tézis is megdőlt, hiszen van már olyan szoftver, ami bármilyen tárgyat eltüntet a digitális képkockákról.

Nem akarod mutatni a márkajelet? Nem probléma! Zavar a volt csajod képe az asztalon? Eltüntetve! Ezt tudja a Voodoo Softwear. Elszórakozik a kép minőségével és a lebutított képről leszedi a pár pixeles pacává varázsolt oda nem illő tárgyat, majd visszaállítja a minőséget. Mindezt 40 milliszekundum alatt!

Még csak Windows alatt fut, de a mai okostelefonokra, androidra is lázasan fejlesztik, akkor lesz csak igazi móka, akár a kompromitáló spermafoltnak is búcsút inthetünk, ha a főállású csajunkkal videófonálunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gazfroccs.blog.hu/api/trackback/id/tr932370526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása