Gázfröccs

Ami érdekli a kor emberét, a gázpedáltól a csöcsökön át a fröccsig húzódó tartományban! Írj ha mersz! - ide: gazfroccs@gmail.com

Friss topikok

Címkék

alkohol (2) alone (2) autó (3) cica (2) forever (2) kép (20) képek (2) képkazal (2) kígyó (2) kutya (2) macska (2) munka (2) parkolás (2) pia (2) poén (3) sör (3) szar (2) vélemény (2) vicc (3) vicces (2) videó (4) zene (5) Címkefelhő

Kettős ünnep a mai, anyák és melósok egyesüljetek!

2011.05.01. 09:58 Mike Pistol

Érdekes egybeesés ez a vasárnap. Azon kívül, hogy hozza a szokásos esős punnyadást kétszeresen piros betűs. Egyrészt a kalapács és sarló szerelmesei áldoznak a munka előtt, másrészt mindenkié ez a nap, hiszen anya nélkül nehéz erre a purgatóriumszerű világra pottyanni.

Amúgy ordas nagy faszság, hogy most odanyomunk a muter kezébe egy csokor virágot, oszt jó napot. Ha ennyiben merül ki egy gyerek szülő kapcsolat, már rég megette a fene az egészet. Szóval azt javalljuk, minden nap legyen egy kicsit anyák napja (Akik a kórház lépcsőjén hagyták a gyereküket, természetesen kivételt képeznek).

Ja és hogyan lehetne ezt méltóan megköszönni? Mi nem jöttünk rá de megtaláltuk a tökéletes képet!

Ja nem, nem ezt! Hanem ezt itt alul!:D

kép forrás (www.pozor.hu)

Aki meg a munkát ünnepli, az nem normális.

A bejegyzés trackback címe:

https://gazfroccs.blog.hu/api/trackback/id/tr332868540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása