Gázfröccs

Ami érdekli a kor emberét, a gázpedáltól a csöcsökön át a fröccsig húzódó tartományban! Írj ha mersz! - ide: gazfroccs@gmail.com

Friss topikok

Címkék

alkohol (2) alone (2) autó (3) cica (2) forever (2) kép (20) képek (2) képkazal (2) kígyó (2) kutya (2) macska (2) munka (2) parkolás (2) pia (2) poén (3) sör (3) szar (2) vélemény (2) vicc (3) vicces (2) videó (4) zene (5) Címkefelhő

A másnaposságrúl

2010.11.03. 12:08 Mike Pistol

Reszkető kezű émelygés. Tompa ázott csirízbe ragadt szemek. Monoton szinuszhullámmal lüktető fejfájás, a fülben aggresszív hullámcsapásokkal a dobhártyát izgató tengerrel.

Ja és kurvára ki vagy száradva. Ismerős érzés? A kultúránk része. A sör, bor, pálinka szentháromság isteni csapása, az egy napos pokol, a másnaposság.

Fiatalok hányingerbe oltott fohászai töltik meg az isteni levelesládát, ők bizony soha és semmit többet, nincs több görbe este, mert ennek a fele se tréfa. Aztán a következő péntek már a feles lesz tréfa tárgya, és újra agysejtek milliói kerülnek tömegsírba.

A mámor ára, a legkedvesebb legális drogunk, az alkohol büntetése ott bújik minden töltött pohár mögött. Badarság lenne azt írni, hogy srácok ezentúl ne igyátok magatokat zombiszerűen támolygó félszerzetté. Jó anyátok intelme, ha kevés, itt egy blogger se segíthet, főképp mert ő is bort iszik. Tehát ha ott az alkalom, és úgy tűnik ez a legjobb út, hát fussatok bele teli tüdőből, és vállaljátok a következményt.

Oktalan baromság erről írni, ezért itt is a staféta, vágjatok bele, tudom jól, kocsmai beszélgetések csúcsra járatásához elengedhetetlen beszámolni, te hogyan aljasodtál a sárga földig, úgyhogy most rajta, anonim kommenthuszárként itt is ki lehet bontakozni!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gazfroccs.blog.hu/api/trackback/id/tr782341370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása