Gázfröccs

Ami érdekli a kor emberét, a gázpedáltól a csöcsökön át a fröccsig húzódó tartományban! Írj ha mersz! - ide: gazfroccs@gmail.com

Friss topikok

Címkék

alkohol (2) alone (2) autó (3) cica (2) forever (2) kép (20) képek (2) képkazal (2) kígyó (2) kutya (2) macska (2) munka (2) parkolás (2) pia (2) poén (3) sör (3) szar (2) vélemény (2) vicc (3) vicces (2) videó (4) zene (5) Címkefelhő

Rabszolga kerestetik!

2010.11.02. 13:42 Mike Pistol

Jó, mondom ez tutitutituti kamu. Más nem lehet. Férfi ilyenbe nem megy bele. Kivéve ha férjnek hívják. De az más tészta.

Szóval ez az elképzelés igazi sci-fi horror, bár látens mazohistáknak teljesen tökéletes, csak itt elmarad a latexbugyi és a bőrcsizma. Lehet még lakat is jár a farokra. Uraim, van jelentkező???

"Sziasztok!

Timea vagyok 32 éves független nő.
Keresek egy pasit budapesti lakásomban ahol én is élek,szeretnék egy házibarátot, aki kiszolgál és kényeztet ha szükségem van rá.
Jó lenne ha lenne otthon egy pasi aki ott van ha kell.
Ezek mellett én élném az életem, pasiznék, szórakoznék , nem tartoznék beszámolóval neki.
Minden úgy történne, ahogy és akkor amikor én akarom, én parancsolnék, és mindent meg kéne csinálni a pasinak, persze durva dolgokat nem kérek.
Mindezekért nálam lakhatnál ingyen és a megélhetési költséged is állnám.
Ja és a házimunka is a te feladatod lenne!
Ha megfelel neked ez a felállás kérlek írj emailt, amiben fénykép is benne van egész alakos és intim is, ez alapján tudok csak dönteni!
Kérlek add meg az adottságaidat, pl magasság, testsúly, pénisz méret.Olyan levélre nem válaszolok, amikben nincs benne a felsorolt fotók!
timea1103@freemail.hu"

eredeti hirdetés: http://www.expressz.hu/tars/lakotars/hirdetes-23202399/

A bejegyzés trackback címe:

https://gazfroccs.blog.hu/api/trackback/id/tr262416013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása