Gázfröccs

Ami érdekli a kor emberét, a gázpedáltól a csöcsökön át a fröccsig húzódó tartományban! Írj ha mersz! - ide: gazfroccs@gmail.com

Friss topikok

Címkék

alkohol (2) alone (2) autó (3) cica (2) forever (2) kép (20) képek (2) képkazal (2) kígyó (2) kutya (2) macska (2) munka (2) parkolás (2) pia (2) poén (3) sör (3) szar (2) vélemény (2) vicc (3) vicces (2) videó (4) zene (5) Címkefelhő

A legbizarrabb pia, amit ezen a bolygón ihatsz!

2010.08.23. 23:38 Mike Pistol

Erős felütéssel kezdünk, nem osztjuk be az erőt mint etióp futó a maratoni versenyen. Szóval a legütősebb, vagyis inkább a legundormányabb, gyomorforgató pia.

Nem Pista' bá kisüsti szilvapálinkája, amit inszeminátor kollégájával kevertek. Nem is ficsúroknak való Tequliaféle kukaccal az alján.

Jó előtte melegítsünk be, nehogy valaki meghúzódjon amikor hátraesik a sámlival.

 Vietnám, és Ázsia környező részein dívik a még dobogó kígyószív vodkával, vérrel. Amolyan ízelítőként a kígyóból készült főételhez. Természetesen a szakács maga öli meg a kígyót, de a disznóvágáson edződött magyar legény is leharapja a perzselt fülcimpát, úgyhogy lapozzunk.

Koreában szeretik a hókuszpókuszt. Hisznek például a különböző gyógyitalokban. Egyik ilyen minden bajt elűző cucc, az újszülött egerekkel készült "bor." Maximum három naposan küldik főzésbe a csupasz kis rágcsálókat, majd hosszan erjesztve várják a gyógyító hatást. Ami mindenre hat, de tényleg. Asztma, punnyadt férfitag, minden amivel egy koreai átlagember megküzdhet.

Nem találtunk webáruházat, de biztos hozzá lehet jutni a józsefvárosin, csak elég mélyre kell ásni magunkat a kártyázó kínaiak között.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gazfroccs.blog.hu/api/trackback/id/tr322242638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása